SnabbLanUtanUC Logo

Slantar

Att völja rätt bank är inte alltid det enkalste valet. Därför startade vi tjänsten SnabblanutanUC.se för att hjälpa våra besökare att hitta snabblån med SCHYSSTA villkor!
29 har valt Slantar de senaste 31 dagarna
Belopp
10000kr -30000kr
Återbetalningstid
80 Månader
Ränta
25 %
Utbetalning
inom 24 timmar
  • Snabb utbetalning
  • Schyssta villkor
  • Vår favorit
Räkneexempel: representativt exempel: Vid utnyttjad kredit på 15 000 kr med nominell bunden ränta 19,5% i 12 månader, blir totalt belopp att återbetala 17 118,96 kr (1426,58 kr per månad) och motsvarar en effektiv årsränta: 28,2%.

3.6/5
"En schysst bank"
Ränta
Utbetalning
Kundsupport
Kreditupplysning
Belopp

Räka på ditt lån

Välj lånebelopp

Låneperiod

Ränta

Månadskostnad
46kr
Total kostand
46kr
Återbetalning
46kr
Ansök nu

Vilka är Slantar

Slantar är en en bank som erbjuder fler olika former av lån.

Denna sida innehåller sponsrade länkar från Slantar

Beräkna lånet på min bil här

Priset på din bil
KR
Din insats
KR
Ränta på lånet
%
Månadskostnad
KR

Vad för lån erbjuder Slantar

Slantar erbjuder fler lån, bland annat:
*Blancolån
*Lån utan UC
*SMS-lån

Vissa lån kan vara högkostnadslån och påverka dig negativt-

Hur man tar ett lån utan UC

Så jämför du och hittar det bästa lånet

När du behöver snabba pengar kan ett snabblån vara en livräddare. Men hur vet du om ett snabblån är rätt för dig? Och hur kan du jämföra olika lån för att vara säker på att du får det bästa erbjudandet?

Steg
Undersök dina alternativ: Det finns många olika långivare som erbjuder lån utan UC, så det är viktigt att du gör din research och jämför dina alternativ för att hitta det bästa erbjudandet.
Steg
Kontrollera din kreditvärdighet: Din kreditvärdighet spelar en stor roll för om du är kvalificerad för ett lån utan UC eller inte, så se till att kontrollera den innan du ansöker.
Steg
Överväga en medarrangör: Om du har dålig kreditvärdighet eller ingen kredithistorik kan du behöva hitta en medundertecknare för att kvalificera dig för ett lån utan UC.
Steg
Jämför räntor och villkor från flera långivare för att hitta det bästa erbjudandet för ett lån utan UC. Du hittar och kan jämföra mellan de flesta lånegivarna ovan.
Steg
Läs det finstilta: Läs noga igenom villkoren för ett lån utan UC innan du godkänner det. Då det kan påverka din kreditvärdighet negtivt om du inte betalar i tid.
Steg
Gör dina betalningar i tid: Om du inte betalar ett lån utan UC kan det skada din kreditvärdighet, så se till att du gör dina betalningar i tid och i sin helhet.

FAQ

Vanligt ställda frågor
cross